keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

04.04 2018



Mun teki ihan hirveesti nyt mieli tulla kirjottamaa tänne blogin puolelle jotain (en edes tiedä tarkkaan mitä kaikkea nyt tuun höpöttämään tänne) ja ihan suoraan sanottuna tää kirjottaminen tänne on mulle jotenki tosi vaikeeta. En tiiä mistä asioista puhuisin tai mitä jakaisin ja haluuko kukaan lukea mitään mun elämästä :D? Sen takia oon tykänny panostaa enemmän kuviin ja vähemmän tekstiin. "Viime aikoina" eli siis tässä tapauksessa nyt yli vuoteen en oo tänne tullu jakamaan oikeestaan edes  niitä kuvia ja päätin etten tuu väkisin laittamaan mitään, koska sillon tää ei oo sitä mitä haluun tän olevan. Julkaisen jotain jos siltä tuntuu ja jos ei oo mitään asiaa niin jaan sitten vaikka vaan tyyliin ne asukuvat. Tässä nyt on pari  blogin puolella julkaisematonta kuvaa.


Koska kuitenki kevään tullen mä herään eloon ja innostun helposti kaikista ihme asioista ja inspiroidun blogeista, vlogeista, säästä, ihmisitä jne, niin kerron pari juttua mitä mulle on tän kevään aikana tapahtunu. Kiitos tästä kaikesta energiasta kuuluu auringolle! <3


1. Oon viimisen about kuukauden aikana heränny monena aamuna ennen ku mun herätyskello on soinu. Jopa sillon kun mun kello on soinu puol kuudelta aamulla, että voin torkuttaa puol tuntia en välttämättä ookkaan saanu enää unta, enkä TODELLAKAAN oo mikään aamu ihminen ja aikanen herääminen ja loputon torkuttaminen on ollu AINA ongelma. Vapaa päivinä en haluu nukkua sanotaanko kymmentä pidempään. Vapaa päivät on mulle nykyään niin kallis arvosta aikaa etten haluu nukkua puoleen päivään niinku ennen. Kaikista parasta on se ettei tää muutos oo tullu siitä että haluun sitä, vaan ihan luonnostaan mikä tekee tästä kaikesta helpompaa. Mitä ikinä mulle nyt onkaan tapahtunu, niin kiitos siitä :D. 

2. En oo koskaan käyny salilla (paitsi koululiikassa ja joskus kuukauden ajan pari vuotta sitte kun sain lahjakortin, enkä sillonkaa montaa kertaa käyny), MUTTA NYT! Ostin siis maaliskuussa salikortin omasta halusta (ja lähinnä myös äitin painostuksesta :D) ja oon käyny nyt pari kertaa salilla, jollain core (?) tunnilla ja spinningissä, joka muuten sattu peppuluihin niin paljon ettei mitään rajaa. Pointti tässä kaikessa on se, että mä en oo voinu aikasemmin ostaa salikorttia koska mua ahdistaa että muut ihmiset näkee mitä mä teen. Tää pätee vaan siis salilla käymiseen. Tiiän ettei kukaan nyt mua tuijottele ku treenaan, koska kaikki keskittyy omaan tekemiseen, mutta se et niillä on kuitenki mahollisuus siihen.. :D Rohkaistuin pitkän harkinnan jälken ja ostin kortin. 


Ihanaa kevättä teille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti