maanantai 9. huhtikuuta 2018

15 FACTS ABOUT ME/ GOOD THINGS IN LIFE AT THE MOMENT

FAKTA: En oo koskaan syöny simpukoita tai etanoita, enkä usko että tuun maistamaan niitä. 

FAKTA: kuuntelen koko ajan musaa. Omassa honeessa, autossa, shoppaillessa, lenkillä, salilla... oikeestaan aina jos voi.

RIGTH NOW HAPPY ABOUT: Netflixissä on dokkari sarja, joka kertoo räppäreistä, nimeltä Rapture. Oon kattonu nyt kaks jaksoa ja haluan kattoa kaikki loputkin. Yhessä jaksossa esitellään aina yks räppäri.

FAKTA: Rakastan ajamista ja autossa istumista. 


RIGHT NOW HAPPY ABOUT: Uuniomena jugurtti <3

FAKTA: Takkifriikki. Omistan ainakin 25 takkia? Myös tänään ostin uuden takin...

RIGHT NOW HAPPY ABOUT: Keväässä on aina kivaa se hetki kun saa kävellä ihan kuivalla asfaltilla. Sillon tulee sellanen kevät fiilis! Ei loskaa, jäätä, lunta... ei tarvii miettiä mitkä kengät laittaa jalkaan. Vähän niinkun ekat lämpimät päivät kun pärjää ilman takkia. 


FAKTA: RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN auringonlaskuja. Melkeenpä joka kerta kun nään hienon auringonlaskun, otan kuvan. Tässä mun kodin lähellä on kaks paikkaa missä taivas on ihan mielettömän näkönen auringon laskun aikaan. Toivon että pääsen joskus matkustelemaan jonnekkin välimerta kauemmas, kuvailemaan ja ihailemaan auringonlaskuja, jonkun rakkaan ihmisen kanssa. 

RIGHT NOW HAPPY ABOUT: Ivan B- sweaters you tubesta. Mulle tulee tästä biisistä tosi hyvä fiilis. Varsinkin kun on ajamassa ja aurinko paistaa.

FAKTA: Tykkään kattoa luonto dokkareita. :D Sen lisäks että ne on kiinnostavia, mulle se on yks tapa poistaa stressiä ja unohtaa kaikki murheet. 

FAKTA: En saa unta normaalisti täysikuun aikaan.

FAKTA: Vihaan pitää isoja valoja päällä. Mulla on aina esimerkiks omassa huoneessa päällä vaan yöpöydän lamppu ja kynttilöitä.

FAKTA: Pesen hampaat aina sängyssä. 

RIGHT NOW HAPPY ABOUT: Vanilla chai tee + hunaja, nam. 


FAKTA: Laitan aina kännykän äänet täysille ku meen nukkumaan että varmasti herään jos joku soittaa mulle yöllä, jos on hätätilanne. Tää on vaan pakko, en voi mennä nukkumaan muuten. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti